Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Játra očistíme a umyjeme. Necháme okapat a nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Cibuli osmažíme na sádle dozlatova.
K cibuli přidáme játra, kmín a pepř. Játra usmažíme ze všech stran. Jakmile jsou jádra usmažená necháme je vychladnout.
Játra s cibulkou vložíme do misky, přidáme stroužek česneku, sůl, smetanu, máslo a provencálské koření. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka.
Hotou paštiku dáme do čisté skleničky a uložíme do ledničky. Bagety nakrájíme na kolečka.
Bagetu potřeme paštikou a ozdobíme kouskem naložené papriky.