Recepty Hlavní jídla S masem Fazolky se žampiony

Ingredience

250 g zelených fazolí
100 g anglické slaniny (prorostlé)
200 g žampionů
1 lžíce olivového oleje
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Slaninu nakrájíme na malé kousky a pomalu ji opékáme na pánvi, aby se vypekl všechen tuk.Když bude téměř křupavá, část tuku z ní odebereme a přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony. Dobře promícháme a restujeme zhruba 10 minut, dokud houby nezměknou.

2

Zelené fazolky omyjeme, odkrojíme z nich konce a dáme je vařit do vroucí vody na 5 až 7 minut.

3

Uvařené fazolky scedíme, přidáme do pánve se žampiony a směs dobře promícháme, aby se spojily všechny chutě. Před podáváním jemně opepříme a osolíme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3