Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Jako přílohu zvolte pečené brambory nebo bramborovou kaši.
Nejprve si připravíme domácí majonézu. Do úzké nádoby dáme žloutek, ocet, olej, pepř, sůl a za pomoci tyčového mixéru na nejnižší rychlost vyšleháme majonézu.
Majonézu ochutíme čerstvě nasekaným libečkem a dáme ji do ledničky.
Připravíme si těstíčko na filé. Filé očistíme a ochutíme solí a citronovou šťávou.
Do misky nalijeme pivo, přidáme vajíčko, prášek do pečiva, pepř, sůl a nakonec mouku. Mixérem vyšleháme hladké těstíčko.
V těstíčku obalíme filé a osmažíme ho na rozpálené pánvi dozlatova.
Filé podáváme s domácí majonézou.