Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Do salátu můžete vmíchat i lžíci hořčice místo octa.
Nejdříve připravte bramborový salát: Brambory uvařte i se slupkou do měkka, asi 15 minut. Nechte je vychladnout, oloupejte a nakrájejte na kolečka.
Brambory smíchejte s nadrobno nasekanou cibulí. Zalijte je octem, olejem a dochuťte solí a pepřem. Promíchejte a nechte uležet.
Filety ryby očistěte, osolte, opepřete a zasypte kmínem.
Osmahněte je na oleji dozlatova, z každé strany asi 6 minut podle velikosti.
Změklé máslo utřete se solí a kmínem. Dejte ho vychladit, poté nakrájejte na plátky a servírujte s rybou.