Recepty Hlavní jídla Ryby Filet z candáta s kmínovým máslem a staročeský bramborový salát
Ingredience
800 g filetů candáta (nebo kapra)
trocha kmínu
pár kapek oleje na smažení
100 g másla
Na bramborový salát
1,5 kg brambor typu A
1 větší (nebo 3) cibule (šalotky)
3 lžíce vinného nebo jablečného octa
3 lžíce řepkového oleje
špetka soli
špetka pepře
Popis

Tip: Do salátu můžete vmíchat i lžíci hořčice místo octa.

Postup přípravy
1
Nejdříve připravte bramborový salát: Brambory uvařte i se slupkou do měkka, asi 15 minut. Nechte je vychladnout, oloupejte a nakrájejte na kolečka.
2
Brambory smíchejte s nadrobno nasekanou cibulí. Zalijte je octem, olejem a dochuťte solí a pepřem. Promíchejte a nechte uležet.
3
Filety ryby očistěte, osolte, opepřete a zasypte kmínem.
4
Osmahněte je na oleji dozlatova, z každé strany asi 6 minut podle velikosti.
5
Změklé máslo utřete se solí a kmínem. Dejte ho vychladit, poté nakrájejte na plátky a servírujte s rybou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 22. 5. od 8:00 do 28. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4