Recepty Hlavní jídla Ryby Filet z candáta s kmínovým máslem a staročeský bramborový salát

Ingredience

800 g filetů candáta (nebo kapra)

trocha kmínu

pár kapek oleje na smažení

100 g másla

Na bramborový salát

1,5 kg brambor typu A

1 větší (nebo 3) cibule (šalotky)

3 lžíce vinného nebo jablečného octa

3 lžíce řepkového oleje

špetka soli

špetka pepře

Popis

Tip: Do salátu můžete vmíchat i lžíci hořčice místo octa.

Postup přípravy

1

Nejdříve připravte bramborový salát: Brambory uvařte i se slupkou do měkka, asi 15 minut. Nechte je vychladnout, oloupejte a nakrájejte na kolečka.

2

Brambory smíchejte s nadrobno nasekanou cibulí. Zalijte je octem, olejem a dochuťte solí a pepřem. Promíchejte a nechte uležet.

3

Filety ryby očistěte, osolte, opepřete a zasypte kmínem.

4

Osmahněte je na oleji dozlatova, z každé strany asi 6 minut podle velikosti.

5

Změklé máslo utřete se solí a kmínem. Dejte ho vychladit, poté nakrájejte na plátky a servírujte s rybou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 23. 10. od 8:00 do 29. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/35_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4