Recepty Hlavní jídla Ryby Filet z pražmy modravé se salátem z červené čočky

Ingredience

4 filety z pražmy
2 lžíce hladké mouky
500 g hlávkového salátu
1 červená cibule
1 citron
300 g červené čočky
4 lžíce olivového oleje
1 lžíce plnotučné hořčice
1 špetka soli
1 špetka pepře

Skvělý recept pro milovníky ryb: Filet z pražmy modravé se salátem z červené čočky si oblíbíte i vy! Získejte s Tesco Recepty čerstvou inspiraci každý den.

Postup přípravy

1

Červenou čočku vložte do hrnce s vodou a vařte krátce 7 minut, nesolte!

2

Mezitím omyjte, osušte, osolte a opepřete filety ryby a zlehka obalte v hladké mouce.

3

Filety orestujte na pánvi na polovině olivového oleje dozlatova.

4

Uvařenou čočku slijte. V míse ji smíchejte s plátky cibule a se salátem.

5

Dochuťte dresinkem z olivového oleje, šťávy z citronu, hořčice, soli a pepře.

6

Zlehka promíchejte a podávejte s pražmou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3