Recepty Hlavní jídla Ryby Filety lososa s hořčično-koprovou omáčkou

Ingredience

4 filety lososa

250 ml kysané smetany

1 lžíce dijonské hořčice

1 lžíce posekaného kopru

1 lžíce citrónové šťávy

sůl

pepř

olej

Postup přípravy

1

V misce si smícháme kysanou smetanou s hořčicí, koprem a citrónovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem a uložíme do lednice.

2

Filety lososa osolíme, opepříme a opečeme na trošce oleje na grilovací pánvi. Z každé strany stačí lososa opékat jen dvě minuty.

3

Filety lososa servírujeme přelité koprovou omáčkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4