Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kukuřici očistíme, potřeme olivovým olejem, osolíme a 3 minuty ji z každé strany grilujeme, celkem tedy 12 minut. Potom ji necháme trochu vychladnout.
Lososa osušíme a z každé strany ho natřeme olivovým olejem. Poté ho osolíme a posypeme kořením.
V misce smícháme citrónovou šťávu, med, očistěný a nadrobno nakrájený česnek a čerstvý koriandr. Vzniklou směsí lososa potřeme. Zabalíme ho do papiloty a pečeme na rozpáleném grilu 15–20 minut.
Mezitím si připravíme salát. Grilovanou kukuřici ořežeme tak, abychom z ní dostali jednotlivá zrnka. Vložíme ji do misky. Přidáme nakrájenou a očištěnou cibuli, avokádo a rajčata. V další misce smícháme olivový olej, šťávu a kůru z limetek, sůl, med, prolisovaný česnek, koriandr a mátu. Zeleninu s kukuřicí polijeme dresinkem a pořádně promícháme.
Podáváme s grilovaným lososem.
TIP: Lososa podáváme s extra plátky čerstvého citronu.