Ingredience
1 houska na burger
125 g mletého jehněčího masa
2 hráškové lusky
1 zelený chřest
2 zelené fazolové lusky
2 plátky sýru typu Brie (použít můžete i klasický hermelín)
hrst salátu polníček
1 lžíce Tatarské omáčky Hellmann's
Popis

TIP: Pokud si chcete připravit opravdu domácí burger, upečte si vlastní housky a namelte maso doma těsně před grilováním! Tu chuť poznáte na první kousnutí.

Postup přípravy
1
Mleté maso pouze opepříme a vytvoříme placku ve tvaru burgeru. Na grilu maso zprudka ogrilujeme z obou stran (otáčíme pouze jednou). Osolíme až poté, co burgery sundáme z grilu, maso tak bude šťavnatější.
2
Chřest rozkrojíme podélně napůl a poté spolu s fazolovými a hráškovými lusky vložíme do lehce osolené vroucí vody. Chvíli povaříme, aby chřest i lusky zůstaly pěkně křupavé, ale ne tvrdé. Poté slijeme a prudce zchladíme studenou vodou (stačí vložit do hrnce se studenou vodou).
3
Housku rozkrojíme podél a obě poloviny z vnější části opečeme na grilu.
4
Spodní část housky potřeme Hellmann's Tatarskou omáčkou, položíme chřest a lusky a navrch dáme maso. Na maso přidáme na plátky nakrájený sýr a listy polníčku.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 10. 7. od 8:00 do 16. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/20_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4