Francouzské brambory s petrželí
Autor
Marta D.
Zlín
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Je to oblíbený recept naší babaičky, spolu jsme ho v dětství dělaly snad stokrát, takže ho umím úplně nazpaměť. I když už babička nění mezi námi, díky tomuto receptu je stále s námi.
Ingredience
2 kg brambor
600 g pečeně (uzené)
petržel
sůl
pepř
olej
4 ks vejce
smetana
Autorův příběh
Je to oblíbený recept naší babaičky, spolu jsme ho v dětství dělaly snad stokrát, takže ho umím úplně nazpaměť. I když už babička nění mezi námi, díky tomuto receptu je stále s námi.
Postup přípravy
1
Brambory uvaříme ve slupce a vychladlé oloupeme a nakrájíme na větší kostky.
2
V zapékací misce orestujeme na kostky připravené uzené maso, k němuž následně brambory přidáme.
3
Vše osolíme, opepříme, přidáme hrst petržele a zalijeme rozšlehanými vejci se smetanou. Vložíme do trouby a pečeme zhruba 20 min.
4
Podáváme s kyselou okurkou, případně rajčatovým salátem.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4