Recepty Hlavní jídla Francouzské brambory s petrželí

Ingredience

2 kg brambor

600 g pečeně (uzené)

petržel

sůl

pepř

olej

4 ks vejce

smetana

Postup přípravy

1

Brambory uvaříme ve slupce a vychladlé oloupeme a nakrájíme na větší kostky.

2

V zapékací misce orestujeme na kostky připravené uzené maso, k němuž následně brambory přidáme.

3

Vše osolíme, opepříme, přidáme hrst petržele a zalijeme rozšlehanými vejci se smetanou. Vložíme do trouby a pečeme zhruba 20 min.

4

Podáváme s kyselou okurkou, případně rajčatovým salátem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 12. 2. od 8:00 do 18. 2. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/51_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8