Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: S ochutnáváním tohoto koláče se vyplatí počkat. Nejlepší je totiž až druhý den, kdy se krásně propojí všechny chutě.
Smícháme si všechny ingredience na těsto a necháme v lednici 30 minut odležet. Po odležení těsto zapracujeme do formy vyložené pečícím papírem a propíchneme několikrát vidličkou. Takto jej dáme péct do rozpálené trouby na 180 °C na 10 minut.
Na krém si ušleháme žloutky, vejce, smetanu a krupicový cukr. Přidáme šťávu z citrónů a špetku soli. Vše důkladně spojíme.
Krém nalijeme na těsto, které se peklo už v troubě deset minut, a dáme vše společně péct ještě na dalších 30 minut.
Mezitím si uděláme sníh, do kterého postupně budeme přidávat cukr. Koláč vytáhneme z trouby a na citrónovou polevu opatrně navršíme sníh. Vše dáme péct do trouby ještě na 10 minut do růžova.