Golubce
Autor
Miroslav V.
Jilemnice
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Recept je z Ukrajiny, odkud pochází moje žena , nic lepšího nikdy jeste nejedl.
Ingredience
1 zelí (hlava)
500 g maso (mleté)
300 g rýže
3 ks cibule
1 l rajská omáčka
sůl
pepř
Autorův příběh
Recept je z Ukrajiny, odkud pochází moje žena , nic lepšího nikdy jeste nejedl.
Postup přípravy
1
Hlávku zelí opereme, povaříme ve vodě, aby listy změkly. Jednotlivé listy oddělíme, silná žebra seřízneme nožem. Rýži uvaříme podle návodu. Mleté maso smícháme s jemně nakrájenou cibulí, přidáme rýži, sůl, pepř.
2
Na každý list rozložíme rovnoměrně masovou směs, ale neklademe ji těsně ke krajům. Listy zabalíme a srovnáme do pekáče, zalijeme rozředěným rajčatovým protlakem nebo rajčatovou šťávou.
3
Vložíme do trouby a 3/4 hodiny pečeme zakryté pokličkou nebo alobalem. Podáváme s pečivem jako samostatné jídlo .
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4