Recepty Předkrmy Studené Gravlax s barevným pepřem a koprem
Ingredience
500 g filetu lososa
100 g soli
200 g krupicového cukru
1 svazek kopru
2 lžíce vodky
1 lžíce barevného celého pepře
Popis

TIP: Ke gravlaxu se skvěle hodí hořčičná omáčka, kterou připravíte z různých druhů hořčice, oleje a vinného octa.

Postup přípravy
1
Filety očistíme a zbavíme případných kostí. Do misky vsypeme cukr, sůl a pepř. Přidáme kopr a vše důkladně promícháme.
2
Filety lososa potřeme alkoholem a posypeme směsí z koření, kopru, soli a cukru. Mísu obalíme potravinářskou fólií a dáme do lednice. Lososa marinujeme tři dny.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4