Recepty Hlavní jídla S masem Grilovaná jehněčí kýta s mátou a sýrem feta

Ingredience

500 g jehněčí kýty (ideálně s kostí, nebo 4 steaky)
3 lžíce olivového oleje
4 jarní cibule
mátové listy
100 g sýra Feta
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Jehněčí kýtu nakrájejte na plátky s výškou kolem 2 cm. Osolte je a opepřete.

2

Maso grilujte z obou stran dozlatova, z každé asi 5 minut.

3

Mezitím na tálu orestujte na trošce olivového oleje nasekanou cibulku a mátu.

4

Na poslední chvíli přimíchejte sýr feta nakrájený na kostičky.

5

Sýrovou směs podávejte rozloženou na ogrilovaném masu.

6

Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3