Recepty Hlavní jídla S masem Grilovaná jehněčí žebírka s hořčicí, ořechy a balkánským sýrem

Ingredience

500 g jehněčího kotletly s kostí
2 lžíce kremžské hořčice
1 lžíce plnotučné hořčice
100 ml olivového oleje
2 lžíce worcestrové omáčky
100 g balkánského sýra
100 g loupaných mandlí
čerstvý tymián
baby špenát
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

V míse smíchejte obě hořčice s olivovým olejem, worcestrovou omáčkou, nadrobeným balkánským sýrem a částí nasekaných mandlí.

2

Dochuťte solí, pepřem a tymiánem.

3

Ve směsi marinujte jednotlivá žebírka.

4

Zabalte je do alobalu a grilujte z obou stran, z každé asi 10 minut.

5

Žebírka podávejte na salátu a zasypte je zbývajícími mandlemi.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3