Recepty Hlavní jídla S masem Grilovaná jehněčí žebírka s hořčicí, ořechy a balkánským sýrem

Ingredience

500 g jehněčích žeber

2 lžíce hrubozrnné hořčice

1 lžíce plnotučné hořčice

100 ml olivového oleje

2 lžíce worcestrové omáčky

100 g balkánského sýra

100 g loupaných mandlí

čerstvý tymián

baby salát

sůl

pepř

Postup přípravy

1

V míse smíchejte obě hořčice s olivovým olejem, worcestrovou omáčkou, nadrobeným balkánským sýrem a částí nasekaných mandlí.

2

Dochuťte solí, pepřem a tymiánem.

3

Ve směsi marinujte jednotlivá žebírka.

4

Zabalte je do alobalu a grilujte z obou stran, z každé asi 10 minut.

5

Žebírka podávejte na salátu a zasypte je zbývajícími mandlemi.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4