Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Očištěná kachní prsa nařízněte do tvaru kapsy.
Naplňte je plátky z části jablek a jednou jemně nasekanou chilli papričkou.
Takto naplněné kapsy zašijte špízovými jehličkami, nebo svažte provázkem.
Na potírání si připravte marinádu z olivového oleje, sójové omáčky, medu, druhé nasekané chilli papričky, citronové kůry, soli a pepře.
Kachní kapsy potřete marinádou a grilujte je ze všech stran dozlatova. Asi 20 až 30 minut podle velikosti. Během grilování maso potírejte marinádou.
Zbylé plátky jablek pokapejte citronovou šťávou a za občasného potírání marinádou je grilujte dozlatova.
Připravte salát: Očištěný celer a jablka nakrájejte na nudličky. Promíchejte je s majonézou a hořčicí.
Přidejte nadrobno nasekanou plocholistou petržel a dochuťte solí, pepřem a šťávou z citronu.
Salát podávejte se masem a grilovanými jablky.