Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Máte chuť experimentovat? Zkuste si ugrilovat chilli cheese dogs a mrkvové veganské hotdogy, schválně, které u vás zabodují více.
TIP 2: Dáváte přednost zdravějším receptům? Grilovaný pstruh s rajčaty podávaný s pečenými brambory má ideální výživové hodnoty a chutná famózně.
Nejprve si připravte marinádu. Cibuli nakrájejte najemno a orestujte dozlatova na zpěněném másle. Přidejte drcený česnek a hrnec odstavte z plotny.
K této směsi přidejte kečup, hořčici, ocet, chilli omáčku, sójovou omáčku, mletou papriku a vodu. Marinádu důkladně promíchejte a podle chuti přidejte sůl a pepř.
Maso naložte zhruba na 2 hodiny do marinády a nechte ho odležet.
Plátky grilujte na rozpáleném grilu z obou stran zhruba 7–9 minut.
Věděli jste, že...?
Grilovaná krkovice patří mezi nejoblíbenější pochoutky připravené na grilu. Je to díky její struktuře masa. To má vyšší podíl procenta tuku, takže se při grilování nevysuší, ale zachová si šťavnatou a jemnou chuť.
Do barbecue marinády můžete naložit i jiné dobroty. Co takhle vyzkoušet marinované tofu, nebo kuřecí plátek? Jako přílohu zvolte pečené brambory nebo lehký zeleninový salátek.