Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí prsa očistíme a každé prso rozřízneme na dva tenčí plátky.
V misce smícháme olivový olej, tymián, bazalku, med a podle chuti přidáme sůl i pepř. Do marinády naložíme kuřecí prsa na dvě hodiny.
Mezitím si nachystáme jogurtový dip. V misce smícháme nízkotučný jogurtu s hořčicí. Dip ochutíme lisovaným česnekem, na drobno nakrájenou pažitkou, solí i pepřem. Dip uložíme do ledničky.
Kuřecí maso před grilováním utřeme od marinády, aby nekapala do grilu. Maso grilujeme asi 5 minut z každé strany a během grilování maso potíráme marinádou.
Hotové kuřecí maso podáváme s jogurtovým dipem.