Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí prsa očistíme a osušíme papírovou utěrkou. Připravíme si marinádu. Smícháme bílé víno s tymiánem, bazalkou, mletou paprikou a rozmarýnem. Marinádu ochutíme solí a pepřem.
Kuřecí prsa uložíme do marinády a necháme je v ní odležet na 3 hodiny, ale můžeme i déle.
Nachystáme si zeleninu. Papriky, rajčata a brambory důkladně očistíme. Papriky a rajčata budeme grilovat v celku, takže není potřeba je krájet.
Brambory i se slupkou nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Hotová kuřecí prsa otřeme od marinády, grilujeme je z obou stran asi 15 minut a během grilování maso potíráme marinádou. Délka grilování závisí na tloušťce kuřecích prs.
Společně s kuřecími prsy grilujeme také zeleninu, kterou potřeme marinádou, aby měla ještě lepší chuť.