Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaná pražma s bramborovým salátem, cherry rajčaty a olivami

Ingredience

4 celé pražmy (menší)
500 g brambor
500 g rajčat
300 g polníčku
40 g černých oliv
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce balzamikového octa
1 špetka soli
1 špetka pepře

Postup přípravy

1

Brambory uvařte i se slupkou.

2

Očištěné pražmy osolte a opepřete, potřete olivovým olejem. Vložte do trouby na gril a pečte asi 15 minut.

3

Uvařené brambory nakrájejte, smíchejte s cherry rajčátky, olivami, promíchejte a ochuťte olivovým olejem, balzamikovým octem, pepřem a solí.

4

Až nakonec přidejte polníček, aby nezavadl a zůstal čerstvý.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3