Grilovaná pražma s bylinkovým máslem a citronovou kůrou

Ingredience

2 celé větší pražmy

pažitka

petrželka

šalvěj

100 g másla

1 citron

2 stroužky česneku

2 lžíce olivového oleje

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Připravte bylinkové máslo: Nasekejte bylinky, smíchejte je s máslem pokojové teploty a nastrouhanou kůrou z citronu.

2

Promíchejte, vložte do sáčku a uválejte váleček.

3

Vložte jej na hodinu do chladničky, dokud máslo opět neztuhne.

4

Mezitím připravte rybu. Očistěné pražmy shora na kůži nakrojte, osolte a opepřete.

5

Vetřete nasekaný česnek a olivový olej.

6

Grilujte z obou stran dozlatova. Doba grilování závisí na velikosti pražmy a rozpálení grilu.

7

Rybu podávejte s bylinkovým máslem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 21. 8. od 8:00 do 27. 8. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/26_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4