Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaná pražma s kaparovou marinádou a bramborami
Ingredience
4 menší pražmy
800 g brambor typu A
100 g másla
plocholistá petržel
1 sklenička sterilovaných malých kapar
sůl
pepř
Popis

TIP: Místo pražmy můžete použít také mořského vlka.

Postup přípravy
1
Očištěné brambory i se slupkou nakrájejte na plátky.
2
Dejte je do grilovacího tácku, osolte, opepřete, zakápněte olivovým olejem a vložte na gril.
3
Za občasného promíchaní grilujte do měkka, přibližně 20 minut.
4
Mezitím rozehřejte máslo. Přidejte do něj hrst nasekané plocholisté petržele, menší kousky kapar, sůl, pepř a promíchejte.
5
Takto ochucené máslo vetřete do připravených očištěných pražem.
6
Ryby grilujte z obou stran dozlatova, dle velikosti přibližně 8 a 8 minut. Občas je potřete ochuceným máslem.
7
Podávejte s ogrilovanými bramborami.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 22. 5. od 8:00 do 28. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4