Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaná pražma s plátky citronů

Ingredience

4 pražmy

4 citrony

olivový olej

sůl

petrželová nať

mořská sůl

citronová šťáva

Postup přípravy

1

Čisté a vykuchané ryby nařízneme na několika místech. Řez by měl být pouze lehký.

2

Ryby osolíme a pokapeme olivovým olejem. Do řezů vložíme sekanou petrželovou nať, aby se jeho chuť spojila s masem. Ryby pokapeme citronovou šťávou ze dvou citronů

3

Ryby grilujeme přibližně 15 minut z každé strany. Jakmile jsou hotové, podáváme je s kousky citronů.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4