Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaná pražma v praktické obracečce

Ingredience

1 celá pražma
2 citrony
čerstvá petrželka
olivový olej
sůl
mletý černý pepř
polníček
chléb (oblíbené)

Popis

TIP: Manipulaci s rybami vám při grilování skvěle usnadní speciální grilovací držák na ryby!

Postup přípravy

1

Pražmu si očistíme a připravíme k naplnění. Rybu ostrým nožem nařízněme tak, aby kapsa pro plnění byla prostornější.

2

Citrony si nakrájíme na srpky, připravenou pražmu opepříme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

3

Plníme citrony a čerstvou petrželkovou natí, pro zvýraznění chuti přidáme olivový olej.

4

Pražmu na závěr pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem. Grilujeme z každé strany asi 8 minut.

5

Grilovanou pražmu podáváme s lehkým polníčkovým salátem a čerstvým pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3