Grilovaná rajčata s petrželkovou salsou a kuskusem

Ingredience

800 g keříkových rajčat
4 lžíce extra panenského olivového oleje
2 lžíce balzamikového octa
100 g kuskusu
čerstvá petrželka
3 jarní cibule
1 lžíce vinného octa
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Místo kuskusu můžete použít bulgur.

Postup přípravy

1

Keříková rajčata potřete trochou olivového oleje a vložte na gril.

2

Krátce je ogrilujte, asi 3 minuty, poté zakápněte balzamikovým octem.

3

Připravte kuskus podle návodu.

4

Podávejte se salsou z nasekané petrželky a jarní cibulky, smíchané s vinným octem a olivovým olejem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3