Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Vyzkoušejte nahradit mango ananasem.
Hovězí svíčkovou osolte, opepřete a potřete olivovým olejem smíchaným s jedním rozetřeným stroužkem česneku. Nechte 10 minut odležet.
Svíčkovou pomalu grilujte, asi 25 minut. Tu a tam ji potírejte zbylou olejovou směsí.
Mezitím připravte mangovou salsu: Manga oloupejte, vypeckujte a nakrájejte na centimetrové kostičky.
Promíchejte je s nadrobno nakrájenými cibulemi a dvěma utřenými stroužky česneku.
Přidejte nasekanou chilli papričku, mátu a koriandr. Zalijte šťávou z limetky a ochuťte pepřem. Můžete ještě zakápnout olivovým olejem.
Hotovou svíčkovou nakrájejte na plátky a podávejte se salsou.