Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaná treska s pomerančovo-mátovou salsou
Ingredience
800 g filet tresky
hladká mouka na obalení
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
Na salsu
4 pomeranče
3 jarní cibulky
1 svazek čerstvé máty
1 lžíce olivového oleje
1 citron
Popis

TIP: Zkuste do salsy přidat chilli papričky.

Postup přípravy
1
Filet tresky rozdělte na 4 díly.
2
Osolte je, opepřete je a zlehka obalte v hladké mouce.
3
Tál potřete olivovým olejem a kusy ryby na něm grilujte z obou stran dozlatova, celkem asi 8 minut.
4
Mezitím připravte salsu: Smíchejte nakrájené kousky oloupaného pomeranče, nasekané jarní cibulky a mátu.
5
Zakápněte 1 lžící olivového oleje a šťávou z citronu.
6
Ogrilovanou rybu podávejte se salsou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 22. 5. od 8:00 do 28. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4