Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaná treska s pomerančovo-mátovou salsou

Ingredience

800 g treskových filetů
hladká mouka (na obalení)
2 lžíce olivového oleje
sůl
mletý černý pepř
Na salsu
4 pomeranče
3 jarní cibule
1 svazek mátových listů
1 lžíce olivového oleje
1 citron

Popis

TIP: Zkuste do salsy přidat chilli papričky.

Postup přípravy

1

Filet tresky rozdělte na 4 díly.

2

Osolte je, opepřete je a zlehka obalte v hladké mouce.

3

Tál potřete olivovým olejem a kusy ryby na něm grilujte z obou stran dozlatova, celkem asi 8 minut.

4

Mezitím připravte salsu: Smíchejte nakrájené kousky oloupaného pomeranče, nasekané jarní cibulky a mátu.

5

Zakápněte 1 lžící olivového oleje a šťávou z citronu.

6

Ogrilovanou rybu podávejte se salsou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


Tesco Leták

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 14. 10. od 8:00 do 20. 10. 2020 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2020/33_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8