Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaná treska s pomerančovo-mátovou salsou

Ingredience

800 g filet tresky

hladká mouka na obalení

2 lžíce olivového oleje

sůl

pepř

Na salsu

4 pomeranče

3 jarní cibulky

1 svazek čerstvé máty

1 lžíce olivového oleje

1 citron

Popis

TIP: Zkuste do salsy přidat chilli papričky.

Postup přípravy

1

Filet tresky rozdělte na 4 díly.

2

Osolte je, opepřete je a zlehka obalte v hladké mouce.

3

Tál potřete olivovým olejem a kusy ryby na něm grilujte z obou stran dozlatova, celkem asi 8 minut.

4

Mezitím připravte salsu: Smíchejte nakrájené kousky oloupaného pomeranče, nasekané jarní cibulky a mátu.

5

Zakápněte 1 lžící olivového oleje a šťávou z citronu.

6

Ogrilovanou rybu podávejte se salsou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 16. 10. od 8:00 do 22. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/34_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4