Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Celé umyté a osušené papriky dáme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme přibližně 10 minut. Když uvidíme černé flíčky, stáhneme je z grilu a necháme vychladnout. Vychladlé papriky oloupeme a zbavíme semínek. Potom je nakrájíme na tenké plátky.
V misce smícháme vodu, ocet, sůl, cukr a chilli. Přidáme očištěný nasekaný česnek a kopr (v celku). Na závěr přidáme grilované papriky. Vše necháme odstát (nejlépe přes noc).
Marinovaná žebírka položíme na gril a grilujeme asi 30–40 minut. Během grilování je pravidelně otáčíme.
Podáváme s grilovanými paprikami v nálevu.