Recepty Hlavní jídla S masem Grilovaná žebra

Ingredience

500 g hovězích žeber
Marináda
1 cibule
2 lžíce vody
2 lžíce slunečnicového oleje
450 g kečupu
80 g třtinového cukru
3 stroužky česneku
15 ml jablečného octa
1 lžíce rajčatové omáčky
1 lžíce worcestrové omáčky
½ lžičky kajenského pepře
1 lžička plnotučné hořčice
2 lžičky pepře

Postup přípravy

1

Smícháme ingredience na marinádu pomocí ručního mixéru.

2

Žebra omyjeme, důkladně osušíme a odstraníme z nich membránu. Potřeme je marinádou a necháme marinovat přes noc.

3

Grilujeme po dobu jedné hodiny. Ujistíme se, že žebra nejsou vysušená, ale zároveň jsou řádně upečená.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3