Grilované půlky brambor plněné masovo zeleninovou směsí a francouzským dresinkem [BBQ]
8 velkých brambor
olivový olej
200 g mletého hovězího masa
2 lžíce plnotučné nebo dijonské hořčice
1 červená paprika
1 svazek jarní cibulky
200 g tatarské omáčky
50 g kečupu
špetka chilli
špetka mleté sladké papriky
100 g strouhaného čedaru
sůl
pepř
Tip: Místo hovězího masa můžete použít krůtí. Ale také třeba pouze zeleninovou směs nebo tofu.
Brambory omyjte a vařte asi 10 minut v osolené vodě.
Brambory překrojte na půlku, částečně je vydlabejte.
Na pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte mleté hovězí maso, osolte, opepřete, přidejte hořčici a orestujte.
Na pánev přidejte červenou papriku nakrájenou na kostičky a cibulku nakrájenou na kolečka. Vše promíchejte a orestujte.
Masovou směsí naplňte půlky brambor.
Brambory dopečte na grilu dozlatova a doměkka.
Připravte francouzský dresink: Smíchejte tatarskou omáčku, kečup, chilli a mletou papriku.
Hotové brambory posypte čedarem a podávejte je s francouzským dresinkem.
Více informací
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.