Recepty Hlavní jídla S masem Grilované brambory s vinnou klobásou

Ingredience

800 g vinné klobásy
500 g brambor (typu A)
1 palice česneku
4 šalotky
2 lžíce olivového oleje
petrželka
pažitka
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Omyté brambory nakrájejte na plátky a rozložte je do grilovacího tácku.

2

Přidejte celé stroužky česneku i se slupkou a nasekané šalotky. Zakapejte olivovým olejem, dochuťte solí a pepřem.

3

Grilujte přiklopené alobalem do měkka, asi 15 minut.

4

Mezitím zatočte a zašpejlujte vinnou klobásu. Na tálu ji ogrilujte dozlatova z obou stran, z každé asi 5 minut.

5

Brambory nakonec zasypte petrželkou a pažitkou. Podávejte je s vinnou klobásou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3