Recepty Hlavní jídla S masem Grilované brambory s vinnou klobásou

Ingredience

800 g vinné klobásy

500 g brambor typu A

1 palice česneku

4 šalotky

2 lžíce olivového oleje

petrželka

pažitka

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Omyté brambory nakrájejte na plátky a rozložte je do grilovacího tácku.

2

Přidejte celé stroužky česneku i se slupkou a nasekané šalotky. Zakapejte olivovým olejem, dochuťte solí a pepřem.

3

Grilujte přiklopené alobalem do měkka, asi 15 minut.

4

Mezitím zatočte a zašpejlujte vinnou klobásu. Na tálu ji ogrilujte dozlatova z obou stran, z každé asi 5 minut.

5

Brambory nakonec zasypte petrželkou a pažitkou. Podávejte je s vinnou klobásou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4