Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Máte doma jablka a nevíte co s nimi? Pusťte se do přípravy jablečných lívanců s tvarohovo-skořicovým krémem, které jsou nadýchané jako obláček.
TIP 2: Hlídat si dostatečný příjem zeleniny může být někdy pěkný oříšek. Se zeleninovo-sýrovou pomazánkou to bude hračka!
Nejdříve uvařte brambory doměkka a po vychladnutí je podélně rozřízněte.
Z brambory vydlabejte vnitřek a smíchejte jej s nastrouhaným sýrem, na kostičky nakrájenými rajčaty a nadrobno nakrájenou pažitkou.
Brambory naplňte, zabalte do alobalu a grilujte, dokud se sýr nerozteče. Podávejte s čerstvě nasekanou pažitkou.
Věděli jste, že...?
Grilované brambory můžete naplnit například i mletým masem, nebo směsí žampionů, nivy a restované cibulky. Je to zkrátka vděčné jídlo, u jehož variant se představivosti meze nekladou.