Recepty Hlavní jídla Grilované brambory v alobalu
Ingredience
15 brambor
5 stroužků česneku
sladká paprika
hrubá sůl
olivový olej
hrst řeřichy
červený pepř
Popis


Postup přípravy
1
Brambory důkladně umyjeme a osušíme. Na grilování je lepší použít nové brambory.
2
Brambory nakrájíme na několik plátku do ¾ hloubky, pozor, nesmíme je překrojit. Měl by nám vzniknout bramborový vějířek.
3
Olivový olej ochutíme solí, červeným pepřem, sladkou paprikou a lisovaným česnekem. Směs promícháme a brambory s ní potřeme.
4
Brambory zabalíme do alobalu a grilujeme je asi 35 minut. Hotové brambory ozdobíme čerstvou řeřichou.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
10 min.
Dezerty