Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibule v horní čtvrtině odkrojte od natí.
Pomocí lžíce cibule vydlabejte tak, aby zůstaly ideálně první dvě vrstvy.
Připravte náplň: Smíchejte mleté maso, vejce, nadrobno nasekané okurky, nasekanou šalvěj a nastrouhaný sýr.
Přidejte 50 ml bílého vína a dochuťte solí a pepřem.
Vše promíchejte a vzniklou směsí naplňte připravené cibule.
Na másle orestujte strouhanku a posypte jí masovou směs.
Cibule grilujte asi 15 minut dozlatova. Pokud vám zůstaly i vrchní části cibulí, pak je přiklopte.
Zbylou cibulku ogrilujte na tálu se solí a pepřem, podlijte ji zbylým bílým vínem.
Hotové cibulky podávejte s ochucenou cibulí.