Recepty Hlavní jídla S masem Grilované jehněčí karbanátky s kapustičkami a sýrem

Ingredience

400 g jehněčí kýty
200 g růžičkové kapusty (malých kapustiček)
2 vejce
100 g čedaru
1 lžíce worcestrové omáčky
tymián
1 lžička mleté papriky
4 stroužky česneku
3 cibule
strouhanka
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Jehněčí maso jemně namelte.

2

Maso smíchejte s nasekanými a krátce předvařenými kapustičkami.

3

Přidejte vejce, nastrouhaný čedar, worcestrovou omáčku, tymián, papriku, nasekaný česnek a cibulku.

4

Dochuťte solí a pepřem.

5

Promíchejte a podle potřeby přidejte strouhanku.

6

Vytvarujte placičky a grilujte je z obou stran dozlatova, z každé asi 8 minut (záleží na velikosti).

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3