Recepty Hlavní jídla S masem Grilované jehněčí kotletky s bylinkami

Ingredience

8 jehněčích kotlet s kostí
1 stroužek česneku
1 snítek čerstvého rozmarýnu
majoránka (sušená)
olivový olej
sůl
barevný pepř

Popis

TIP 1: Ke grilovaným jehněčím kotletkám zvolte vhodnou přílohu, pečené brambory v alobale jsou ideální.

TIP 2: Místo sušené majoránky, můžete použít také čerstvou.

Postup přípravy

1

Kotletky ochutíme pepřem a solí. V misce smícháme olivový olej s lisovaným česnekem, majoránkou a lístky rozmarýnu.

2

Kotlety naložíme o oleje a ještě ho vmasírujeme do masa. Maso necháme uležet alespoň a 2 hodiny.

3

Kotlety grilujeme z každé strany asi 6 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3