Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Lilky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, které osolíme z obou stran a necháme je 10 minut vypotit na papírové utěrce.
Poté plátky osušíme, ochutíme je grilovacím kořením a pokapeme je olivovým olejem. Lilky grilujeme z obou stran, poté necháme vychladnout.
Připravíme si náplň: sýr feta nakrájíme na menší kousky. Přidáme 2 lžíce zakysané smetany a nasekané lístky bazalky. Vše důkladně smícháme vidličkou, nakonec vmícháme piniové oříšky.
Náplň rozdělíme na připravené lilkové plátky a rolujeme.
Lilkové závitky podáváme potřené kečupem, můžeme doplnit kouskem mozzarelly a lístky bazalky.