Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Na zdobení můžeme použít i sýrový krém. Pokud čekáte hosty, podávejte k obložené míse bagety nebo pečený toast.
Lilek nakrájíme na plátky a z obou stran osolíme a necháme lilky vypotit. Vodu z lilku utřeme papírovým ubrouskem.
Olivový olej smícháme s lisovaným česnekem a na drobno nakrájenou bazalkou. Lilky do této směsi naložíme, alespoň na 60 minut.
Naložené lilky utřeme a dáme grilovat. Grilované lilky naplníme sýrem a srolujeme. Tři rajčata nakrájíme na měsíčky a společně s lilky je nandáme na talířek. Jedno rajče rozpůlíme a naplníme sýrem.
Celý obložený talíř ozdobíme nakrájenou petrželkou.