Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Jako přílohu doporučujeme zvolit grilované brambory připravené v alobalu.
TIP 2: Místo alobalu můžete použít speciální rošt na ryby.
Makrely očistíme a osolíme je mořskou solí. Větvičky rozmarýnu i tymiánu otrháme a nakrájíme na jemno. Část si odložíme stranou.
V misce smícháme olivový olej a nasekané čerstvé bylinky. Přidáme lisovaný česnek, šťávu z jednoho citronu a čerstvý červený pepř. Marinádu zamícháme.
Vnitřek ryby potřeme ochuceným olejem a naplníme bylinkami. Ryby grilujeme nejlépe na vrstvě alobalu a během grilování je potíráme ochuceným olejem. Grilujeme 10 minut z každé strany.