Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Sele napícháme injekcemi s náplní oleje a grilovacího koření. Na 2 l vody dáme 1 lžíce pepře, 1 lžíci mletého kmínu, 1 lžičku červené papriky, 1 lžičku červené pálivé papriky, 1 vrchovatou lžíci soli (na 1 kg masa cca 2 g soli) a domácí med.
4-5 dnů předem, před samotným grilováním naložíme do láku a uložíme do chladného místa, nejlépe studeného sklepa, či speciální chladící komory
Maso grilujeme na mírném ohni 10-15 hodin. Potíráme nálevem na 2 l oleje 1,5 l vody, 1,5 l piva, 4-6 ks stroužků česneku, 4 polévkové lžíce grilovacího koření, 4 polévkové lžíce hovězího vývaru (v prášku), 1 polévková lžíce sojové omáčky, 1 polévková lžíce vegety. Grilované sele potíráme větvičkami jalovce.