Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Mrkev a cibuli nakrájejte na větší kousky.
Vložte je do rendlíku, zalijte vodou a přidejte nové koření, jalovec, bobkový list a sůl.
Přiveďte vodu k varu, vložte do ní očištěná a omytá kolena a vařte je 3 hodiny do měkka.
Kolena nechte ve vývaru zchladnout a přes noc odležet.
Připravte marinádu: Smíchejte obě hořčice, pepř, kmín, sladkou papriku, propasírovaný česnek a černé pivo.
Předvařené koleno z horní strany nakrojte a do řezu vetřete marinádu.
Maso grilujte nejlépe v pekáčku, aby se zachycoval výpek. Během grilování ho podlévejte pivem.
Grilujte dozlatova, asi 30 minut.
Dochuťte medem, hořčicemi, šťávou z citrónu a pomeranče, osolte a opepřete.
Koleno podávejte s dipem ze zakysané smetany a majonézy. Přidejte čerstvě nastrouhaný křen.