Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chřest zbavíme dřevnatých konců. Stačí je lehce ohnout a sami se odlomí. Konce rozhodně nevyhazujte, jsou skvělé k do zeleninového vývaru.
Maso očistíme a připravíme si marinádu. Smícháme olej, hořčici a tymián. Podle chuti osolíme a opepříme. Do marinády naložíme maso a také chřest. Necháme minimálně dvě hodiny uležet.
Připravíme si pesto. Do mixéru vložíme bazalku, oříšky, olej, parmazán i česnek a trochu soli. Vše rozmixujeme a pokud bude pesto příliš husté, přidáme olivový olej. V opačném případě oříšky nebo parmazán a opět rozmixujeme.
Z masa utřeme marinádu a grilujeme ho asi 6 minut z každé strany. Během grilovaní maso potíráme marinádou. K masu přidáme také chřest a rajčata v celku. Hotová rajčata potřeme pestem a podáváme je společně se masem a chřestem.