Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Grilovaný sýr, stejně jako maso, vyndejte z lednice včas, aby měl pokojovou teplotu.
Začneme s přípravou zajímavého dipu, který je ke grilovanému sýru ideální. V misce smícháme majonézu, worcesterovou omáčku, kari a cukr. Do dipu přidáme lisovaný česnek. Podle chuti osolíme a opepříme.
Bagetu nakrájíme na kolečka. V misce smícháme olivový olej s na jemno nakrájenou bazalkou. Každý kousek bagety lehce potřeme touto směsí a dáme grilovat.
Sýr potřeme olivovým olejem a ogrilujeme ho z obou stran. Grilujeme ho společně s bagetou.
Sýr podáváme s dipem a křupavou bagetou.