Recepty Hlavní jídla Ryby Grilovaný filet z lososa a opečené brambory

Ingredience

4x filet z lososa

1 citron

dle chutí sůl

1/2kg brambor uvařených ve slupce

dle chutí grilovací kořeni

čerstvá cibulka

Postup přípravy

1

Umytého a osušeného lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme a položíme kůží dolu na gril.

2

Grilujeme 7 min z každé strany.

3

Brambory uvařené ve slupce nakrájíme na plátky a položíme na kus alobalu. Pokapeme oliv. olejem a okořeníme dle chutí. Alobal uzavřeme a položíme také na gril, za 5 min otočíme.

4

Brambory a losos jsou hotové za chvilku, tak pak už jen dozdobit domácí, krájenou cibulkou, citronem a dobrou chuť.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4