Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Do misky vlijeme jednu lžíci oleje, přidáme koření na grilovaný sýr a promícháme. V této směsi pečlivě ze všech stran obalíme hermelín. Ten pak položíme na kus alobalu, zabalíme a dáme péct pod gril do trouby.Pečeme při 180 stupních cca 15 minut.
Mezitím si uděláme zálivku. Ta nám vznikne smícháním oleje, balzamikového octa a medu. Rukolu omyjeme, rozprostřeme na talíř a pokapeme připravenou zálivkou.
Jakmile je hermelín hotový, přendáme ho doprostřed talíře. Vše nakonec posypeme rozpůlenými kuličkami hroznového vína a vlašskými ořechy.