Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hermelín lehce potřeme olivovým olejem, zejména proto, aby nám na něm lépe držela alpská šunka. Po potření hermelín tedy obalíme do kabátku z alpské šunky (dle šířky plátku použijeme jeden nebo dva). Rozpálíme si grilovací pánev nebo gril a obalená kolečka hermelínu v alpské šunce do ní vložíme.
Grilujeme, až je šunka křupavá – cca 3 minuty z každé strany. Na talíř si nakrájíme jarní cibulky na kousky velikosti nám vyhovující (někdo rád špalíčky, jiný zase jemná kolečka) a na vyrobené cibulkové „lůžko“ položíme zlatavě grilované hermelíny se šunkou.
Podáváme s křupavou bagetkou – nejlépe čerstvě rozpečenou. Dle chuti můžeme přidat tatarku nebo jemnou majonézu.