Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hovězí steaky očistíme. Ve větší misce smícháme olivový olej s citronovou kůrou, červenou paprikou, worcestrovou omáčkou a hořčicí. Podle chuti opepříme a přidáme lisovaný česnek.
Hovězí maso naložíme do marinády a necháme uležet 4 hodiny.
Před grilováním si připravíme zeleninu. Papriky očistíme, rozkrojíme a zbavíme jadřinců. Nakrájíme je na širší plátky.
Lilek nakrájíme na kolečka a posolíme. Lilek tak zbavíme hořké chuti. Přebytečnou vodu otřeme.
Brokolici nakrájíme na růžičky a dáme vařit do vroucí osolené vody na tři minuty, aby měla pěknou barvu a neztratila příliš mnoho vitamínů.
Steak otřeme od marinády a grilujeme tak dlouho, jak ho máme rádi propečený. Během grilování ho potíráme marinádou.
Nakonec grilujeme zeleninu a potřeme ji zbylou marinádou. Hotový steak podáváme se zeleninou.