Recepty Hlavní jídla S masem Grilovaný králík na víně se zeleninou

Ingredience

1 celý králík

3 papriky

1 svazek řapíkatého celeru

4 mrkve

4 šarlotky

1 palice česneku

3 kuličky jalovce

3 bobkové listy

100 ml suchého červeného vína

2 lžíce olivového oleje

200 g anglické slaniny na plátky

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Naporcovaného králíka osolte, opepřete a vložte do hliníkového tácu.

2

Přidejte zeleninu nakrájenou na kousky, šalotky, rozpůlenou palici česneku a koření.

3

Podlijte vínem a zakapejte olivovým olejem.

4

Nahoru přidejte zatočené plátky slaniny.

5

Podle potřeby ještě dochuťte solí a pepřem.

6

Zabalte do alobalu a pozvolna grilujte, dokud nebude maso měkké. Bude to trvat přibližně 1 hodinu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4